sunnuntai, 31 lokakuu 2021 10:17

Futsal Ykkönen: FC Kiisto hakee jatkoa voittoputkelle – vieraaksi saapuu VehU

FC Kiisto pelaa tuplaviikonlopun toisen ottelunsa sunnuntaina Vaasan Kauppiksella, kun vieraaksi saapuu Vehmaisten Urheilijat. Ottelu käynnistyy klo 15:00.

Keltamustien startti kauteen on ollut terävä, sillä alla on kaksi helpohkoa 6-1-voittoa. Sunnuntaina mittarin pitäisi olla selvästi kovempaa luokkaa, joten omaa peliä on pystyttävä parantamaan, jotta voitto irtoaa. Laajalla rosterilla operoiva VehU pyörittänee kolmea ketjua, joten luvassa on todella fyysinen taisto. VehU on pelannut yhden ottelun tällä kaudella ja tuo päättyi 5-5-tasapeliin Futsal-Liigasta pudonnutta PJK:ta vastaan. Joukkue suoritti melko upean nousun vielä tasapeliin, sillä PJK johti taistoa puoliajalla 4-1. VehU:n tasoitusmaali syntyi lopulta dramaattisesti kolme sekuntia ennen pelin päättymistä.

Viime kaudella VehU:n kanssa keskinäisiä otteluita kertyi kaksi. Vaasassa pisteet tasattiin, kun taas Tampereelta FC Kiisto taisteli voiton kotiin. Matsit osoittivat sen, että vastus on kova ja oman tekemisen täytyy olla aivan tapissa. Varsinkin kotipelissä nähtiin ajoittain löysähköä esiintymistä, joka sitten maksoi voiton.

FC Kiisto pääsee täsmälleen samalla kokoonpanolla liikenteeseen kuin lauantaina, joten siltä osin kaikki palaset ovat kunnossa. Myös VehU näyttää saanee parhaat miehensä mukaan, joten tästä ei juurikaan futsalpäivä paremmaksi muutu.

Vierasjoukkueen riveissä kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota Mika Tuuriin, joka muistetaan myös vaasalaisen Ruutupaitojen paidasta. Tältäkin kantilta luvassa on pienimuotoista lisäjännitettä.

Viime kaudella VehU:n paras pistemies oli Teemu Hannula, joka osui myös kauden avausottelussa PJK:n verkkoon. Sen sijaan paras maalintekijä oli Antti Tapola, joka iski hyökkääjälle kunnioitettavat tehot 14+0. Maalisihti oli kunnossa avausottelussakin, sillä osumia syntyi kaksi.

Ottelu starttaa tosiaan klo 15:00 Vaasan Kauppiksella. Liput maksavat 5€ / kpl. Paikan päällä on myynnissä myös kausikortteja hintaan 30€. Mikäli et pääse paikan päälle, niin ottelua on mahdollisuus seurata myös YouTubesta suorana lähetyksenä.

Media