lauantai, 06 marraskuu 2021 11:05

Futsal Ykkönen: FC Kiisto hakee neljättä perättäistä voittoa – matka käy Raaheen

FC Kiisto yrittää jatkaa voittojen tiellä, kun matka käy lauantaina Raaheen AS Moonin vieraaksi. Matsi käynnistyy klo 15:00.

FC Kiiston alkukausi on käynnistynyt lennokkaasti, sillä alla on kolme perättäistä voittoa. Tyytyväisyyteen ei ole kuitenkaan varaa, sillä tiivistahtisessa kaudessa jokainen ottelu nousee isoon arvoonsa. Varsinkin vieraspeleissä koneesta on saatava kaikki irti, jotta pisteet lähtevät Vaasaan. 

AS Moon on kova vastustaja, sillä seura on pelannut jo vuosia Ykkösessä ja pelaajistosta löytyy vankkaa kokemusta. Viime kausien aikana keskinäiset kohtaamiset ovat olleet fyysisiä, jännittäviä ja tiukkoja. Mikään tuskin tulee tänään muuttumaan, koska Raahe on paha paikka vierailla. FC Kiisto saa jalkeille kuitenkin jälleen laadukkaan kokoonpanon, joten siltä osin kaikki on kunnossa illan jännitysnäytelmään. 

Taistossa tulee korostumaan pienet asiat, sillä ilmaisia maaleja ei ole luvassa kumpaakaan päähän. Myös erikoistilanteiden merkitystä voi korostaa, sillä kumpikin joukkue omaa useita kuvioita, joilla vahingoittaa vastustajan puolustusta.

AS Moon aloitti kauden tappiolla vieraissa FC OPA:lle, mutta kotiavaus päättyi tiukkaan voittoon Tervareita vastaan. Pisteet tulevat olemaan tänään massiiviset, sillä FC Kiiston voitolla AS Mooniin kertyisi jo eroa, kun taas AS Moon voisi voitolla nousta keltamustien kantaan.

Kamppailu tulee suorana lähetyksenä AS Moonin YouTube-kanavalta.