lauantai, 13 marraskuu 2021 09:28

Futsal Ykkönen: Reissupelit jatkuvat – FC Kiisto matkaa Pirkkalaan PJK:n vieraaksi

FC Kiiston kausi saa lauantaina jatkoa, kun matka käy Tampereen vieressä sijaitsevaan Pirkkalan kuntaan. Isäntäjoukkueena toimii viime kauden päätteeksi Liigasta pudonnut PJK.

Keltamustien kausi on alkanut täydellisesti, sillä neljän pelin jälkeen tilillä on 12 pistettä. Hyvän olon tunteeseen ei ole kuitenkaan varaa, sillä jokainen ottelu on Ykkösessä erittäin haastava, joten voiton eteen täytyy pystyä antamaan 100% panos jokaisessa vaihdossa. Lauantain vieraspeli on varmasti ennakkoon yksi niistä vaikeimmista, sillä PJK on erittäin tasainen suorittaja, jolta löytyy riveistä kokemusta niin Liigasta kuin Ykkösestäkin. Matkapelit tuovat aina oman mausteensa, sillä valmistautumisen täytyy mennä nappiin, jotta bussijalat on karistettu pois heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien.

Itseluottamus FC Kiiston riveissä on aivan tapissa, joten se antaa loistavan lähtökohdan jokaiseen matsiin. Myös jalkeille on saatu jälleen kova nippu, sillä ainoa poissaolija on pelaajavalmentaja Toni Pylkkänen. Sen sijaan loukkaantumisesta kärsinyt Mikael Immonen tekee paluun kokoonpanoon muutaman viikon poissaolon jälkeen. PJK:n riveistä puuttuu joukkueen syömähammas Miikka Mörö. Kotijoukkueella on kuitenkin täysi kokoonpanollinen pelaajia, joten kentällä nähdään varmasti energinen PJK. Tähän haasteeseen täytyy pystyä vastaamaan, jotta pisteet lähtevät Vaasaan.

Edelliskaudella vierailu Pirkkalaan toi tilille vain yhden pisteen 4-4-tasapelin muodossa, joten tuo kertonee vieraskentän haastavuuden. 

Ottelu käynnistyy Pirkkalassa klo 17:00 ja taistoon on odotettavissa suora lähetys YouTuben kautta. Linkki löytynee PJK:n tilin kautta.