perjantai, 26 marraskuu 2021 10:10

Futsal Ykkönen: FC Kiisto yrittää kairata historiallisen voiton Raumalta

FC Kiisto on aloittanut kauden upeasti viidellä perättäisellä voitolla, joten lähtökohdat loppuvuoden rypistykseen ovat makeat.

Voittoputkelle jatkoa haetaan Raumalta, jossa Ruutupaidat kuin FC Kiistokin on vuosien aikana joutunut toistuvasti pettymään. Edelliset kaksi vuotta ovat tuoneet FC Kiistolle Raumalta tuliaiseksi ainoastaan yhden pisteen. Tämä tosiasia tiedostetaan keltamustien pukuhuoneessa, mutta siihen ei suuremmin kiinnitetä huomiota. Päinvastoin se tuo entistä enemmän virtaa kentälle, sillä jokainen haluaa hakea sen voiton vieraista.

Luvassa on varmasti kovan luokan taistelu, sillä Rauma on aloittanut kauden kelvollisesti. Joukkue on kerännyt viidestä ottelusta yhdeksän pistettä, joten eroa sarjakärjessä olevaan Kiistoon on kuusi pistettä. Mikäli FC Rauma haluaa pysyä kärjen tuntumassa, niin joukkueen olisi lauantaina voitettava. Sen sijaan keltamustat haluavat pitää tiukasti kiinni ansaitsemastaan johdosta, joten pisteitä ei ole tarkoitus luovuttaa ulkopuolisille.

Raumalle on lähdössä laadukas nippu, joten siltä kantilta tilanne on loistava. Viimeinen viikko on tuonut kuitenkin jobinpostia, sillä maalivahtimme Teemu Kulmala loukkasi sen verran pahasti polvensa, että luvassa on leikkaus, jonka johdosta kausi on taputeltu. Uuden maalivahdin etsintä käynnistettiin välittömästi loukkaantumisen vakavuuden selvittyä. Sopimusuutisia onkin luvassa jo heti alkuviikosta.

FC Rauma kuvaa kotipelinsä YouTube-kanavalleen, joten lauantain ottelusta on tarjolla suora lähetys klo 13:00 alkaen. Linkkiä laitetaan vielä jakoon FC Kiiston sosiaalisen median kanavissa ennen ottelun alkua.

FC Kiistolla on luvassa tiukka loppuvuoden rytistys, sillä ohjelmassa on vielä viisi ottelua. Näistä kolme pelataan kotona, joten Vaasassa päästään nauttimaan huippufutsalista vielä useampaan otteeseen. Uudet rajoitukset kuitenkin tarkoittavat sitä, että loppuvuoden kotipeleissä käytössä on koronapassi, joka tarkistetaan jokaiselta katsojalta sisääntulon yhteydessä. Tämä mahdollistaa sen, että voimme ottaa katsomon täyteen ihmisiä jokaisen terveydestä huolehtien. Tästä lisätietoa on luvassa hyvissä ajoin ennen sunnuntain 5.12. kotipeliä.