sunnuntai, 05 joulukuu 2021 07:33

Futsal Ykkönen: FC Kiiston pitkä vierasputki ohi – kotiyleisön eteen saapuu vieraaksi FC OPA

FC Kiisto pelasi koko marraskuun vieraissa, joten edessä on vähintäänkin odotettu paluu kotiyleisön eteen. Vieraaksi sunnuntaina saapuu FC OPA Oulusta. Ottelu käynnistyy klo 14:00.

FC Kiisto on aloittanut kauden täydellisellä tavalla, sillä alla on kuudesta ottelusta täydet 18 pistettä. Voittoputkea yritetään jatkaa sunnuntaina Kauppiksella FC OPAn kustannuksella. Oululaisjoukkue on pelannut tällä kaudella seitsemän ottelua ja tilillä on yhdeksän pistettä. FC OPAlla on alla kuitenkin loistava voitto paikallisottelusta, kun Tervarit kaatui numeroin 7-2. Kiisto puolestaan haki viime ottelussa Raumalta arvokkaan voiton 3-1. Tuon reissun kaltaisen työnteon pitää näkyä myös kotikentällä tänään, jotta päästään juhlimaan voittoa.

FC OPA on ollut edellisen kahden kauden aikana ikävä vastustaja, sillä se on onnistunut sekoittamaan FC Kiiston pallollisen pelaamisen pahemman kerran. Voitto ei olekaan koskaan irronnut helpolla, joten vääntämään joudutaan ihan tosissaan myös sunnuntaina. Maalipaikoissa tehokkuuden on pysyttävä alkukauden tasolla, minkä lisäksi omassa päässä on pyrittävä jatkamaan erittäin tiivistä pelaamista. Tällä reseptillä on kova luotto siihen, että voittoputkea kyetään jatkamaan.

Kokoonpano on jälleen keltamustien osalta miellyttävää luettavaa, sillä poissaoloja ei juurikaan ole. Myös maalille saadaan tähän peliin uusi vahvistus pitkäaikaisloukkaantuneen Teemu Kulmalan tilalle. Uusi vahvistuksemme on 18-vuotias Konsta Jylhä, joka saapuu keltamustien paitaan loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Viimeiset pari viikkoa FC Kiiston treeneissä mukana ollut Jylhä on osoittanut potentiaalinsa. Nyt on aika näyttää taidot myös ensimmäistä kertaa tositoimissa.

Sunnuntain ottelua ei valitettavasti pystytä kuvaamaan YouTubeen sairastapauksen vuoksi. Klo 14:00 alkava ottelu pelataan tuttuun tapaan Vamian Hansa-kampuksella. Liput maksavat 5 € / kpl ja lapset pääsevät sisään ilmaiseksi. Muistathan, että kotiotteluissamme on AVIn rajoitusten johdossa käytössä koronapassi, joka kysytään jokaiselta katsojalta sisäänkäynnin yhteydessä. Lisätietoa asiasta voit lukea TÄÄLTÄ!