lauantai, 11 joulukuu 2021 18:24

Futsal Ykkönen: Kova pelitahti jatkuu! Tuplaviikonloppu huipentuu kotiyleisön edessä

FC Kiisto huipentaa äärimmäisen tärkeän tuplaviikonlopun kotiyleisön edessä, kun vieraaksi saapuu PP-70 Tampereelta. Ottelu alkaa klo 15:00.

FC Kiiston viikonloppu sai täydellisen startin, kun Turussa kaatoi KF Kosova kärkipelissä 6-3. Tämä tarkoitti sitä, että ero sarjan kärjessä venähti kahdeksaan pisteeseen. Tuo ero kurotaan kuitenkin nopeasti kiinni, mikäli keltamustien taso laskee vähääkään. Näin ollen koneesta on saatava maksimit irti heti sunnuntaina, kun vieraaksi saapuu niin ikään kärkipaikoista taisteleva PP-70. 

Viime kaudella Futsal-Liigassa pelannut PP-70 oli ennakkoon yksi tämän kauden suosikeista, joten kyseessä on todella kova mittari. Vaikka PP-70 on menettänyt alkukaudesta useammassa pelissä pisteitä, niin kokoonpanonsa puolesta joukkue kuuluu ehdottomasti sarjan kovimpiin joukkueisiin yhdessä FC Kiiston kanssa. PP-70 tulee varmasti valmiina taistoon, sillä joukkueelle kyseessä on kauden kannalta elintärkeä ottelu. Mikäli tamperelaiset kärsivät tappion sunnuntaina, niin eroa alkaa olemaan jo melko runsaasti FC Kiistoon. Sen sijaan voitolla PP-70 nousee hätyyttelemään sarjan 2. sijaa.

Keltamustien ei tarvitse liiemmin lähteä muuttamaan peliä, vaan tekeminen on tällä hetkellä sellaisella tasolla, että voittoja napsuu tilille. Kuitenkaan tehoja ei ole varaa laskea yhtään, sillä mikäli asenteesta lipsutaan, niin pisteitä ei varmastikaan tule tilille. Jokainen tietää sunnuntain pelin panokset, joten keltamustien pukukopissa ollaan jälleen valmiita lyömään maksimit pöytään.

Kyseessä on myös tämän vuoden toiseksi viimeinen peli, joten jokainen on varmasti valmis antamaan kaikkensa ennen ansaittua joulutauolle siirtymistä.

Sunnuntaina taistossa on myös mielenkiintoinen yksilöiden välinen vääntö tiedossa, sillä Kiiston Matias Träskbäck johtaa pistepörssiä, kun taas PP-70:n Atte-Vili Mäkinen on pistepörssissä toisena. Miesten välillä on kaksi pistettä eroa, joten taistelu käy kuumana. Kyseessä on varmasti sarjan kaksi parasta maalintekijää, joten tämän taiston voittaja saattaa olla se ratkaiseva tekijä koko ottelun lopputuloksen kannalta.

Valitettavasti sunnuntain otteluun ei ole tarjolla striimiä, joten ainut tapa nauttia huippuluokan futsalista on saapua paikan päälle Vaasan Kauppikselle. Liput maksavat tuttuun tapaan 5 € / kpl. Myynnissä on myös loppukauden kausareita hintaan 25 € / kpl. Jäljellä on vielä kahdeksan kotipeliä, joten edullisin tapa seurata keltamustien taivalta on lunastaa kausari taskun pohjalle. Muistakaa, että pelissä tarkistetaan koronapassi kaikilta yli 16-vuotiailta.