lauantai, 22 tammikuu 2022 10:22

FC Kiisto kauden pisimmälle vierasreissulle Joensuuhun

FC Kiisto on saanut parin viikon tauon vietettyä ja edessä on paluu tositoimiin, kun matka käy Joensuuhun SC Riverballin vieraaksi.

Keltamustien pitkä voittoputki tuli päätökseen vuoden ensimmäisessä pelissä, kun oululainen Tervarit haki Vaasasta 3-3-tasapelin. Nyt olisi hyvä hetki palata heti takaisin voittokantaan, mutta helpolla se ei tule. SC Riverball laittoi jo Vaasassa FC Kiiston tiukille, mutta tuo kamppailu päättyi lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen 3-2-voittoon. Riverball kävi viime viikonloppuna hakemassa todella kovat voitot Tampereelta, kun se kaatoi ensiksi PJK:n ja sen jälkeen PP-70:n.

Riverball tulee varmasti puolustamaan tiukasti omaa aluettaan, kun taas FC Kiisto saa ottaa pallollisen pelaamisen haltuun. Ennakolta tärkeimmät pointit liittyvät siihen, miten huolellisesti keltamustat pystyvät pitämään pallosta huolta. Tämän lisäksi tietysti hyökkäyksen murtautumiseen tarvitsee kiinnittää huomiota, jotta pallo ei pyöri liiaksi vaarattomilla alueilla. Joensuulaisjoukkue iskee vastaan, minkä lisäksi varmasti erikoistilanteisiin Riverball tulee satsaamaan paljon.

Molemmilla on ennakolta vahvat kokoonpanot jalkeilla, joten poissaoloihin kumpikaan joukkue ei tule kaatumaan.

Kyseinen viikonloppu antaneekin jälleen paljon suuntaan loppukaudelle, sillä sarjassa kakkosena oleva AS Moon pelaa tuplapelin. FC Kiistolla on sauma kasvattaakin eroa, tai vastaavasti Moon voi nousta jo hätyyttelemään piikkipaikkaa. Näin ollen panokset ovat suuret, mutta se jos jokin on todellakin hyvä asia.

Riverball-FC Kiisto -ottelu käynnistyy klo 15:00. Ottelu on nähtävillä Karjalaisen sivuilla suorana lähetyksenä lehden tilaajille.