keskiviikko, 26 elokuu 2020 12:28

Ennakko: Kauden jälkimmäinen puolisko käyntiin – FC Kiisto tarvitsee kipeästi pisteitä

FC Kiistolla on jäljellä kautta vielä kahdeksan pelin verran, joten puoliväli on jo ylitetty. Tilanne on se, että sijoitus on tällä hetkellä viimeinen ja säilymiseen on matkaa kuusi pistettä. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että nyt käsillä on se hetki, kun voittoja täytyy pystyä raapimaan jollakin ilveellä.

Uuden vaihteen löytymiseen seuraava mahdollisuus koittaa torstaina 27. elokuuta, kun Elisa Stadionille saapuu vieraaksi pietarsaarelainen JBK, joka on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 4.

Nyt on aika maksaa kalavelkoja

Joukkueet kohtasivat elokuun alussa Pietarsaaressa ja tuolloin tasainen ottelu päättyi JBK:n 1-0-voittoon todellisella unelmamaalilla. FC Kiisto pystyi tuossa ottelussa nollaamaan vastustajan hyökkäykset mallikkaasti, mutta omassa hyökkäyspelissä jäi petrattavaa. Nyt tilanne on siltä osin eri, että peli pelataan FC Kiiston kotiyleisön edessä ja siitä täytyy pystyä repimään kaikki hyöty irti.

JBK:lla on tasainen joukkue, josta heikkoja lenkkejä ei löydy. Tämä näkyy myös tilastoista, sillä joukkueelle on tehty neljänneksi vähiten maaleja. Myös tehot ovat jakautuneet tasaisesti, koska maaleja on merkattu tällä kaudella kahdeksalle eri pelaajalle.

Tämä tarkoittaa sitä, että FC Kiiston on onnistuttava torstaina kokonaisvaltaisesti, jotta voitto irtoaa. Nyt alla on hyvät treeniviikot, joten se on varmaa, että jokaisella pelaajalla riittää virtaa. Luottamusta löytyy omaan tekemiseen, mutta nyt se täytyy saada esiin myös kentällä sellaisella tavalla, että vastustajalla on ikävä tulla vierailulle Vaasaan. On aika kääntää kauden suunta ja aloittaa taistelu säilymisestä Kakkosessa!

Nyt kaikki paikalle kannustamaan FC Kiisto voittoon! Seuraava kotiottelu on ohjelmassa vasta 26. syyskuuta, joten vastaavaa herkkua ei ole hetkeen tarjolla. 

Liput saat ostettua ennakkoon ZUPticketistä. Myös portilla on myynnissä lippuja. Hinta on 10€/kpl. Lapsille ilmainen sisäänpääsy.