lauantai, 19 syyskuu 2020 18:10

Raportti: FC Kiisto nappasi erittäin maukkaan voiton VIFK:sta

FC Kiisto nappasi todella maukkaan voiton lauantaina, kun paikallisvastustaja VIFK kaatui puhtaasti 2-0. Näin ollen joukkueiden välinen piste-ero on enää kolme pistettä.

Lauantaina pelattiin kauden toinen paikalliskamppailu, jonka panokset olivat kaikkien tiedossa. Mikäli VIFK voittaa, niin FC Kiiston tilanne häntäpäässä muuttuisi haastavaksi, kun taas keltaisten voitolla tilanne muuttuisi suorastaan jännittäväksi. 

Ennakkoon oli jo tiedossa, että taistelu pisteistä tulee olemaan kovaa ja varmasti lukemat tulevat pysymään tasaisina loppuun asti. Näin myös kävi, sillä kumpikaan ei antanut mitään ilmaiseksi vastustajalle ja myös maalipaikat olivat tiukassa. 

Ensimmäinen kunnollinen tontti siunaantui VIFK:lle, jonka sihti oli hukassa. Sen sijaan FC Kiisto ei omaa paikkaansa tuhlannut. Upeasti pelattu vastaisku päättyi siihen, että Frans-Emil Leppänen tarjoili Riku Jääskälle, joka laukoi pallon varmasti verkon perukoille juuri ennen taukovihellystä.

FC Kiisto nollasi täydellisesti VIFK:n

 

Kotijoukkueena lauantaina ollut VIFK ei saanut missään vaiheessa kuparistaan rikki, vaan FC Kiisto tuplasi johtonsa reilut kymmenen minuuttia ennen loppua, kun hetkeä aikaisemmin vaihdosta kentälle tullut Miikka Vedenjuoksu iski kauden ensimmäisellään lukemiksi 2-0. Nämä jäivät lopulta myös loppunumeroiksi, joten FC Kiisto nappasi kauden toisen voittonsa ja kasvatti pistesaldonsa seitsemään. Edellä oleva VIFK onkin enää kolmen pisteen päässä ja seuraava derby on tiedossa jo heti kahden viikon kuluttua.

Tätä ennen on luvassa kuitenkin vielä yksi ottelu, sillä lauantaina 26. syyskuuta Elisa Stadionille saapuu vieraaksi Kemi City. Näin ollen pitkästä aikaa on edessä jälleen Kiiston kotipeli. Liput saat tuttuun tapaan ZUPticketistä. Myös portilla on myynnissä lippuja. Hinta on 10€/kpl. Lapsille ilmainen sisäänpääsy.