perjantai, 25 syyskuu 2020 11:41

Ennakko: FC Kiisto hakee toista perättäistä voittoa!

FC Kiisto pääsee pelaamaan lauantaina kotiyleisön edessä, kun vieraaksi Elisa Stadionille saapuu Kemi City. Ottelu käynnistyy klo 15:00!

Keltamustat lähtevät hyvällä itseluottamuksella lauantain ottelun, sillä alla on todella maukas voitto paikallispelistä VIFK:ta vastaan. Kamppailu toi kuitenkin huonojakin uutisia, koska punaisten korttien ja korttitilin täyttymisten vuoksi pelikiellossa on peräti kolme pelaajaa. 

Ilouutisia on kuitenkin myös luvassa, koska viime kaudella puolustuslinjan luottopelaajiin kuulunut Aapo Autio tekee ensiesiintymisensä tällä kaudella. Autio nähtiin tällä viikolla mukana treeneissä ja tekeminen oli pelottavan hyvää.

Kemi Cityllä hyvät ulkomaalaisvahvistukset

Vierasjoukkue Kemi Cityn puolella katseet kannattaa kiinnittää kolmeen ulkomaalaispelaajaan. Hyökkäyksen tärkeimpiin pelaajiin kuuluu Sasa Jovovic, joka on uransa aikana pelannut Veikkausliigaa niin Kemin, KuPSin kuin JJK:nkin paidassa. Tällä kaudella 34-vuotias Jovovic on tehnyt kymmenessä ottelussa viisi maalia.

Sen sijaan keskikentällä ja puolustuksessa vierasjoukkueella nähdään Chinonso Edeh sekä Jerome Ogbuefi. Kaksikko on paljon osallisena siinä, miten ottelun lopputulos tulee muotoutumaan, sillä sen verran tärkeistä pelaajista on Kemille kyse.

FC Kiisto on hienoinen altavastaaja lauantain otteluun, mutta se lähtökohta sopii enemmän kuin hyvin. Palaset ovat viime peleissä alkaneet loksahtelemaan paikoilleen ja kohonnut itseluottamus on näkynyt myös treeneissä, jossa pallo ja miehet ovat liikkuneet ihailtavaan tahtiin.

Hyökkäyksessä Riku Jääskä ja Frans-Emil Leppänen ovat löytäneet yhteispelin ja se tulee varmasti myös paranemaan entisestään, kun kaksikko saa yhteisiä pelejä enemmän alle. Varsinkin Jääskän paluu kokoonpanoon on ollut mieluinen asia, sillä onhan kyseessä joukkueen ykköstykki.

Kemi City tulee otteluun kahden ottelun tappioputkessa, mutta tätä ennen tilille tuli kaksi perättäistä voittoa. Sen sijaan vieraskentällä Kemi City ei ole voittanut ainuttakaan peliä, sillä kuudesta ottelusta on ollut tuloksena kuusi tappiota. Maaliero on tyly 5-19.

Kaikki ennakko-odotukset povaavat tasaista ottelua. Panokset ovat jälleen kerran valtavat, sillä Kemi City on putoamisviivan yläpuolella ainoastaan viisi pistettä FC Kiistoa edellä. Jäljellä on vielä viisi pistettä, joten lauantain peli näyttääkin paljon suuntaa loppukauteen. Ainakaan tappioon ei kummallakaan joukkueella ole varaa.

Nyt tarvitaankin jokaisen vaasalaisen futisfanin tuki, joten saavu lauantaina Elisa Stadionille katsomaan, että nappaako FC Kiisto toisen perättäisen voiton. 

Liput saat ostettua ennakkoon ZUPticketistä. Myös portilla on myynnissä lippuja. Hinta on 10€/kpl. Lapsille ilmainen sisäänpääsy.