perjantai, 20 marraskuu 2020 12:05

Futsal Ykkönen: Kauden kotiavaus edessä – vieraaksi saapuu EBK/FS

Toni Pylkkänen ja Aapo Autio valmiina kotiavaukseen! Toni Pylkkänen ja Aapo Autio valmiina kotiavaukseen!

FC Kiisto pääsee vihdoin pelaamaan kotiyleisön eteen, kun lauantaina klo 18:30 laitetaan matsi vauhtiin Vamian Hansakampuksella eli paremmin tunnetulla Kauppiksella. Vieraaksi saapuu EBK/FS Espoosta.

FC Kiisto joutui poikkeuksellisesti odottamaan kauden kotiavausta marraskuun loppupuolelle. Alla on kaksi vierasottelua, jotka toivat tilille neljä pistettä. Näin ollen startti on ollut ihan kelvollinen, joten odotukset kotiotteluihin ovat tapissa. Jo viime kaudella Vaasa oli todella ikävä paikka vierailla ja saman halutaan jatkuvan myös tällä kaudella.

Ensimmäisenä FC Kiiston mankeliin joutuu Espoosta saapuva EBK/FS, joka on ehtinyt pelaamaan tällä kaudella neljä ottelua. Kausi käynnistyi kolmella tappiolla, mutta edellisessä ottelussa kaatui FC OPA numeroin 7-3. 

Ei ole mikään salaisuus, että tämä lauantain kotipeli pitää voittaa. Takki auki ei sovi kuitenkaan missään nimessä lähteä, sillä onhan omassa pelissä valtavasti tekemistä. Täytyy myös muistaa, että viime kaudella Espoossa tuloksena oli meille 7-5-tappio. Kotona kuitenkin EBK/FS kaatui mallikkaan esityksen päätteeksi 3-0.

FC Kiisto saa jalkeille lauantaina todella kovan kokoonpanon, sillä ainut poissaolija on Riku Jääskä, jonka loukkaantuminen osoittautui pelätyn pahaksi. Näin ollen taiturimaista pelaajaa ei ainakaan enää tämän vuoden puolella nähdä mukana peleissä.

Sen sijaan lauantaina kauden ensiesiintymisensä tekee VPS:ssä kesällä jalkapalloa pelannut Miika Niemi, joka on äärimmäisen tärkeä palanen futsalin puolella. Niemi oli mukana viime kaudella 8 ottelussa ja tehoja syntyi 3+5. Myös viime pelissä pelikieltoaan kärsinyt Joel Sunabacka tekee paluun kokoonpanoon.

Laaja rosteri mahdollistaa lauantaina pelaamiseen kovalla temmolla, sillä penkiltä löytyy jatkuvasti tuoreita jalkoja kehiin. Rotaatio tuleekin tarpeeseen, koska heti sunnuntaina edessä on toinen ottelu.

EBK/FS-ottelu alkaa lauantaina klo 18:30! Lippuja saa ostettua paikan päältä 5 € hintaan. Myös kausikortteja on myynnissä 30 € hintaan!

Muista lukea artikkelin lopusta ohjeet turvalliseen ottelutapahtumaan.

Kokoonpano lauantain otteluun:

#1 Teemu Kulmala

#2 Ilari Antila

#6 Aapo Autio

#7 Toni Pylkkänen

#14 Matias Träskbäck

#15 Matias Tiiro

#17 Lauri Karri

#18 Ossi Katajamäki

#20 Teemu Harjuhaahto

#21 Joel Sunabacka

#23 Gerard Benseny Ráfales

#24 Nicolas Tuisku

#25 Miika Niemi

#26 Arthur Lindholm

Hygieniaohjeet:

- Tulethan otteluun vain terveenä.
- Muista käyttää käsidesiä. Sitä tulee löytymään myös hallilta.
- Muistetaan turvavälit katsomossa. Tästä tarkempaa ohjeistusta hallilla.
- Katsomossa on käytettävä kasvomaskia. Mikäli et vielä omista, niin lipunmyynnistä on mahdollisuus ostaa Kiiston logolla varustettu kasvomaski 10 euron hintaan!