torstai, 26 marraskuu 2020 10:45

Futsal Ykkönen: Kotipelit saavat jatkoa – torstaina vieraaksi saapuu IK Myran

FC Kiisto jatkaa kotipelien parissa myös torstaina, kun edessä on kauden viides ottelu. Tällä kertaa vieraaksi saapuu sarjaan täksi kaudeksi noussut IK Myran. 

Vaikka IK Myran ei viime vuonna pelannut Ykköstä, niin joukkue ei suinkaan ole uusi tuttavuus FC Kiistolle. Nimittäin joukkueet kohtasivat kahdesti pari vuotta sitten Vaasan piirin Kakkosessa. Tuolloin Kiisto voitti kotipelinsä 13-7 ja vieraissa 8-3. Myös torstaiseen otteluun keltamustat lähtevät suosikkina, sillä Myranin alkukausi on ollut vaikea. Joukkueen pistetili on vielä avaamatta, vaikka neljästä pelistä peräti kolme on ollut kotipelejä. Viimeisin tappio tuli EBK/FS:lle ja sitä ennen AU oli vahvempi numeroin 12-4.

FC Kiisto puolestaan voitti sekä EBK/FS:n että AU:n, joten siltä kantilta suosikkia torstai-illan matsiin ei tarvitse etsiä. FC Kiiston asennekin on taatusti kunnossa, sillä kukaan seurasta ei ole ollut tyytyväinen alkukauden esityksiin, vaikka tuloksellisesti sarja on alkanut mainiosti. Tämän lisäksi kilpailu pelipaikoista on tällä hetkellä todella kovaa, mistä se kertoo se, että torstaina jalkeille saadaan kolme ketjua, joita kaikkia on tarkoitus hyödyntää IK Myran -ottelussa.

Näin ollen löysäilyyn ei todellakaan ole varaa, joten kentällä tullaan näkemään todella nälkäinen joukkue, joka haluaa napata kolmannen perättäisen voiton. 

Matsi käynnistyy klo 18:30 ja liput maksavat tuttuun tapaan 5 € /kpl. Myös viime matsien tapaan ottelusta lähetetään suora lähetys YouTubeen. Linkin löydät FC Kiiston kanavalta sekä sosiaalisen median tileiltä ennen ottelun alkua.

IK Myran -ottelun kokoonpano:

#1 Teemu Kulmala

#2 Ilari Antila

#6 Aapo Autio

#14 Matias Träskbäck

#15 Matias Tiiro

#17 Lauri Karri

#18 Ossi Katajamäki

#20 Teemu Harjuhaahto

#21 Joel Sunabacka

#23 Gerard Benseny Ráfales

#24 Nicolas Tuisku

#25 Miika Niemi

#26 Arthur Lindholm

Hygieniaohjeet:

- Tulethan otteluun vain terveenä.
- Muista käyttää käsidesiä. Sitä tulee löytymään myös hallilta.
- Muistetaan turvavälit katsomossa. Tästä tarkempaa ohjeistusta hallilla.
- Katsomossa on käytettävä kasvomaskia. Mikäli et vielä omista, niin lipunmyynnistä on mahdollisuus ostaa Kiiston logolla varustettu kasvomaski 10 euron hintaan!