lauantai, 28 marraskuu 2020 12:19

Futsal Ykkönen: Piteneekö voittoputki? FC Kiisto matkustaa sunnuntaina Raumalla

Kolmen ottelun voittoputkessa kulkeva FC Kiisto matkustaa sunnuntaina FC Rauman vieraaksi. Ottelu käynnistyy klo 13:00.

FC Kiisto on pelannut tällä kaudella viisi ottelua. Tuloksena on neljä voittoa ja yksi tasapeli, joten kausi on alkanut mainiosti. Nyt kolmen kotipelin jälkeen matka käy jälleen vieraskentälle, kun sunnuntaina vastaan asettuu FC Rauma, jolla on viiden pelin jälkeen kasassa kuusi pistettä. FC Rauma on voittanut IK Myranin sekä KF Kosovan, mutta puolestaan hävinnyt AU:lle, VehU:lle sekä AS Moonille.

Vaikka sarjataulukkoa tuijottamalla voisi todeta FC Kiiston lähtevän otteluun suosikkina, niin tilanne ei ole suinkaan noin mustavalkoinen. Viime vuonna vastaava ottelu päättyi FC Rauman 6-2-voittoon ja kyseessä oli varmasti koko kauden surkein esitys keltamustilta. Tuo antaakin kivasti lisänälkää sunnuntaille. Itseluottamus onkin viime aikojen esitysten jälkeen tapissa, joten siltä osin lähtökohdat ovat oikein maittavat.

Joukkueessa kuitenkin tiedostetaan vieraspelien vaikeus ja kaikki ovat varmasti valmiina haasteeseen. FC Rauma on tunnetusti taktisesti kypsä joukkue, joten luvassa tuskin on mitään maalijuhlia. Se joukkue tulee olemaan vahvoilla, kumpi pystyy pelaamaan rohkeasti, mutta kuitenkin huolellisesti. Myös erikoistilanteet tulevat varmasti olemaan suuressa osassa, joten tarkkuutta on löydyttävä omassa päässä.

Klo 13:00 alkava ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä FC Rauman YouTube-kanavalla! Kannattaakin laittaa lähetys päälle, sillä otteluissa on myös tunnetusti äärimmäisen laadukas selostus.

Kokoonpano sunnuntain FC Rauma -otteluun:

#1 Teemu Kulmala

#2 Ilari Antila

#14 Matias Träskbäck

#15 Matias Tiiro

#17 Lauri Karri

#20 Teemu Harjuhaahto

#21 Joel Sunabacka

#23 Gerard Benseny Ráfales

#24 Nicolas Tuisku

#25 Miika Niemi

#26 Arthur Lindholm