maanantai, 30 marraskuu 2020 17:29

Futsal Ykkönen: FC Kiisto jatkaa edelleen ilman tappiota – Raumalta mukaan tarttui tasapeli

FC Kiisto matkusti sunnuntaina Raumalle, jossa vastaan asettui paikallinen ylpeys FC Rauma. 

Rauma ei ole vuosien saatossa ollut mukava paikka vierailla ja se tiedostettiin hyvin joukkueen keskuudessa. Tämän vuoksi asenne oli aivan tapissa ja jokainen halusi hakea vieraista voiton. Ottelun startti ei ollut otollinen, sillä kotijoukkue siirtyi johtoon aikaisessa vaiheessa, kun hyvästä paikasta lähtenyt vapaapotku muutti suuntaa muurista ja painui verkon perukoille. FC Kiisto ei kuitenkaan hämmentynyt tappioasemasta, vaan karuselli lähti pyörimään vastustajan päädyssä. 

Lopulta pyöritys palkittiin ajassa 16:09, kun Matias Träskbäck tarjoili ja Nicolas Tuisku tälläsi tasoituksen. Puoliajalle lähdettiinkin lukemista 1-1.

Toinen jakso jatkui samoissa merkeissä, sillä FC Kiisto pyöritti palloa vastustajan päässä, kun taas FC Rauma sai oikeastaan harvat tekopaikkansa erikoistilanteista. FC Kiiston palkinto tuli lopulta ajassa 31:41, kun Miika Niemi pääsi Lauri Karrin tarjoilusta laukomaan pallon ylänurkkaan.

Johto ei kuitenkaan riittänyt loppuun asti, koska FC Rauma nousi tasoihin reilu minuutti ennen loppua. Reikäpaidalla ylivoimaa pyörittäneen Rauman osuma oli todella onnenkantamoinen, sillä se pomppi sisään FC Kiiston omista pelaajista. Tämän enempää osumia ei nähty, joten pisteet tasattiin lukemiin 2-2.

Varsinkin keltamustien riveissä tulosta pidettiin suurena pettymyksenä, sillä voittoon oli todellakin kaikki avaimet. Päätä ei kuitenkaan ole syytä lyödään pensaaseen, sillä peliesitys oli mallikas ja samalla kaavalla tuloksena tulee jatkossa olemaan voittoja runsain mitoin. Mainittakoon myös se, että FC Kiisto ei ollut koskaan aikaisemmin hakenut Raumalta edes pistettä, joten parannusta saatiin viime reissuihin.

Nyt kuuden ottelun jälkeen tappiosarake näyttää edelleen nollaa. Neljä voitto ja kaksi tasapeliä onkin oiva startti kauteen, mutta täytyy kuitenkin muistaa, että jatkossa tulosten on pysyttävä yhtä hyvinä, sillä kärjessä taistelu sijoista on tiukkaa.

Kausi jatkuu 5. joulukuuta kotikentällä Vaasan Kauppiksella, kun klo 11:00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu VehU. Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta futsalista!