perjantai, 04 joulukuu 2020 17:52

Futsal Ykkönen: Jatkuuko FC Kiiston voittoputki kotikentällä?

FC Kiiston kausi jatkuu lauantaina jälleen kotikentällä, jonne vieraaksi saapuu Vehmaisten Urheilijat eli VehU.

FC Kiisto on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua ja tilillä on neljä voittoa ja kaksi tasapeliä. Tämä tekee pistesaldoksi 14, jolla irtoaa sarjataulukossa kolmas sija. VehU on puolestaan pelannut kahdeksan ottelua ja tilillä on sekä neljä voittoa että neljä tappiota. Täksi kaudeksi Ykköseen noussut VehU onkin osoittanut jo alkukauden aikana, että se todellakin kuuluu sarjaan.

Keltamustat eivät kuitenkaan halua antaa mitään armoa lauantaina, sillä viime viikonloppuna Raumalla tuloksena oli 2-2-tasapeli. Näin ollen nyt on jälleen aika palata voittojen tielle, mutta se vaatii virheetöntä esitystä. Kotikentällä joukkueen tekeminen on ollut toistaiseksi rautaa, sillä kolmesta ottelusta on irronnut yhtä monta voittoa. Varsinkin puolustuspelaaminen on ollut Vaasan Kauppiksella rautaa, sillä kahdessa edellisessä ottelussa omiin ei ole mennyt ainuttakaan maalia.

FC Kiiston kokoonpano tulee hieman muuttumaan FC Rauma -ottelusta, sillä Gerard Benseny Rafales on loukkaantumisen vuoksi sivussa. Sen sijaan Raumalta puuttunut Aapo Autio palaa kokoonpanoon. Kulunut viikko toi myös hyviä uutisia loukkaantumisrintamalta, sillä Riku Jääskä saatetaan nähdä kokoonpanossa heti vuodenvaihteen jälkeen.

Ottelu käynnistyy klo 11:00 ja valitettavasti tällä kertaa katsojia ei voida ottaa katsomoon uusien rajoitusten johdosta. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä kamppailu lähetetään suorana lähetyksenä YouTubeen. 

Lähetyksen saat päälle TÄSTÄ!