tiistai, 08 joulukuu 2020 17:36

Futsal Ykkönen: FC Kiisto ja VehU tasasivat pisteet Vaasan Kauppiksella

FC Kiisto menetti ensimmäiset pisteet kotikentällään, kun kovaa taistellut VehU onnistui hakemaan Vaasan Kauppikselta 5-5-tasapelin.

FC Kiisto oli ennakkosuosikki otteluun, mutta jo heti ensimmäiset vaihdot näyttivät sen, että luvassa ei ole helppo ottelu. Alun lepsuilut ja hieman löysä puolustaminen maksoi lopulta kolme osumaa ja kaiken lisäksi kaksi näistä merkittiin vielä omiksi maaleiksi. Puoliajalle lähdettiin kuitenkin FC Kiiston loppuhetkien maaleilla tasatilanteessa, joten siltä kantilta toiselle jaksolle lähtökohdat olivat edelleen mainiot.

Toisella jaksolla pelaaminen parani ja tämä näkyi myös tulostaululla, kun FC Kiisto karkasi 5-3-johtoon. Tässä vaiheessa joukkueen puseroon hiipi ilmeisesti hyvänolontunne, sillä ensimmäisen jakson ongelmat nousivat jälleen esiin ja VehU ei jättänyt mahdollisuuksiaan käyttämättä. Lopulta Ykköseen täksi kaudeksi noussut joukkue nousi täysin ansaitusti tasoihin, joten loppunumerot kirjattiin 5-5. 

FC Kiistolla onkin hieman peiliin katsomisen paikka, sillä lauantain kaltaisiin pistemenetyksiin ei ole enää tulevaisuudessa varaa. Joukkueessa kuitenkin tiedetään todellinen taso, joka ei ole tuo lauantaina nähty. Nyt vain uudella asenteella eteenpäin, sillä tilanne sarjassa on edelleen oikein loistava, eikä tilillä ole ainuttakaan tappiota.

Seuraavaksi kausi jatkuu mielenkiintoisella reissulla Ouluun, jossa ohjelmassa on tuplapelit. Ensimmäiseksi vastaan asettuu Tervarit, joka isännöi keltamustia lauantaina klo 13:00. Tähän otteluun on ilmeisesti tarjolla myös stream, josta lisätietoa saadaan varmasti myöhemmin. Sunnuntaina puolestaan kohdataan FC OPA. Isot pisteet ovat jälleen jaossa, joten parasta täytyy pystyä lyömään pöytään.