lauantai, 19 joulukuu 2020 07:04

Futsal Ykkönen: FC Kiisto saa kovan haasteen – AS Moon saapuu Kauppikselle

FC Kiisto yrittää jatkaa voittojen tiellä lauantaina, kun edessä on kotipeli AS Moonia vastaan. Ottelu käynnistyy klo 13:00.

FC Kiiston viime viikonloppu sujui täydellisissä merkeissä, sillä Oulusta tuloksena oli kaksi voittoa. Ensiksi kaatui Tervarit ja tämän jälkeen FC OPA. Sen sijaan AS Moon saapuu Vaasaan tappio allaan, kun sarjaan täksi kaudeksi noussut KF Kosova haki vieraskentältä 4-2-voiton. AS Moonin kausi on muuten sujunut ihan kelvollisesti, sillä kärkikastiin povattu joukkue on kerännyt yhdeksästä ottelusta 16 pistettä. FC Kiistolla on kuitenkin viisi pistettä enemmän kerättynä, joten raahelaiset ovat tänään kovassa paikassa, sillä tappio alkaisi tarkoittamaan sitä, että kärki karkaa.

Myöskään FC Kiistolla ei ole varaa pistemenetyksiin tasaisessa kärkikamppailussa. Kaikki varmasti muistavat viime kotiottelun lapsuksen, kun 5-3-johto menetettiin ja tuloksena oli 5-5-tasapeli VehU:a vastaan. Pelin täytyy lähteä heti ensimmäisestä minuutista rullaamaan, jotta voitosta voidaan taistella. AS Moonin riveistä löytyy kokeneita pelimiehiä, jotka ovat tottuneet tehoilemaan. 

Kotijoukkueen täytyykin lauantaina pystyä pelaamaan pallon kanssa, jotta vastustaja joutuu juoksemaan. Mikäli pelaaminen on liian hidasta ja staattista, niin AS Moon pääsee Mehu Keinäsen johdolla pelaamaan omilla vahvuuksillaan ja sitä keltamustien riveissä ei haluta.

FC Kiisto saa jalkeille jälleen lauantaina laadukkaan miehistön, joten odotukset ovat tapissa. Myös Riku Jääskä alkaa lähestymään pikku hiljaa pelikuntoaan, joten sairastuvalta on tuloilla melkoinen vahvistus kokoonpanoon kenties jo vuoden 2021 ensimmäiseen otteluun.

FC Kiiston ja AS Moonin välinen ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä YouTuben kautta. Linkin löydät TÄSTÄ!