keskiviikko, 23 joulukuu 2020 17:39

Futsal Ykkönen: FC Kiisto jatkaa lentoaan – AS Moon kaatui numeroin 4-1

FC Kiisto ja AS Moon kohtasivat lauantaina odotetussa kamppailussa, sillä olihan vastakkain kaksi ennakkoon sarjan kärkipäähän povattua joukkuetta. Näin ollen jaossa oli isot pisteet.

Kummallakin riitti merkittävää panosta, sillä FC Kiisto haluaa pysyä aivan terävimmän kärjen vauhdissa, kun taas AS Moonille tappio tietäisi kärjen karkaamista entistä kauemmaksi. 

Keltamustat olivat valmiina haasteeseen ja se paistoi kentällä heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien. Avausmaalia ei tarvinnutkaan odottaa kovin kauaa, kun Matias Träskbäck latasi kuuluisan jalkansa taakse ja antoi tykin laulaa. Pallo löytyikin varmasti verkon perukoilta. Tästä ehti kulua vain hetki, kun pallo oli jälleen AS Moonin maalissa. Tällä kertaa maalista vastasi Matias Tiiro, joka laukoi varmasti itse hankkimansa rankkarin sisään.

Loistava alku sai kruunun, kun Träskbäck muutti päivän toisellaan lukemiksi 3-0. 

AS Moon sai hieman paremmin pelistä kiinni avausjakson loppupuolella ja se palkittiin kavennusmaalilla, kun hieman onnekkaidenkin vaiheiden jälkeen pallo löytyi FC Kiiston maalista.

Toisella jaksolla FC Kiisto otti kuitenkin yhä paremman otteen pelistä ja piti vierasjoukkueen pois vaarallisilta paikoilta. Aikaa kulutettiin järkevästi kellosta ja samalla haettiin siitä viimeistä ratkaisua. Lopulta se syntyi Toni Pylkkäsen jalasta ja lukemat olivat 4-1. Tästä AS Moon ei toipunut, eikä kiri tuntunut edes missään vaiheessa käynnistyvän. Näin ollen täysi pistepotti jäi ansaitusti Vaasaan.

Nyt keltamustien joukkue rauhoittuu joulun viettoon ja paluu takaisin peleihin tapahtuu 3. tammikuuta, kun Kauppikselle saapuu vieraaksi TPK.