tiistai, 05 tammikuu 2021 17:42

Futsal Ykkönen: FC Kiisto matkustaa IK Myranin vieraaksi

FC Kiisto yrittää palata voittojen tielle loppiaisena, kun matka käy IK Myranin vieraaksi. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi FC Kiiston 11-0-voittoon.

Vaikka edellinen keskinäinen kohtaaminen oli selvääkin selvempi, niin keskiviikkona ei ole varaa ylimielisyyteen. IK Myran on parantanut peliään ja se antaa taatusti kovan vastuksen kotikentällään. FC Kiistolla on myös pahoja loukkaantumishuolia, joten kovassa otteluruuhkassa jokaiselta vaaditaan viimeinenkin hikipisara kentälle. Jo ennestään sivussa on Riku JääskäGerard Bensyne Ráfales ja Miikka Niemi. Nyt tähän listalle voidaan lisätä Ilari Antila, joka loukkasi jalkansa TPK:ta vastaan. Tähän päälle lyödään vielä armeijan vihreisiin poistunut Ossi Katajamäki, joten viisi nimimiestä on sivussa tulevista peleistä. Jalkeille saadaan kuitenkin kaksi kenttää, joten siltä osin tilanne on vielä hyvä.

FC Kiistolle ei keskiviikkona kelpaa mikään muu kuin voitto eikä pistemenetyksiin ole yksinkertaisesti varaa. Koneesta täytyy saada kaikki irti, jotta voitto pystytään hakemaan matkaan. Maalintekoon on saatava terävyyttä, sillä tällä hetkellä verkot heiluvat liian vähän verrattuna muihin kärkijoukkueisiin. Sen sijaan puolustuspelaaminen on kunnossa ja se antaakin mahdollisuuden voittoon jokaisessa ottelussa. 

Kaikki on valmiina keskiviikon mittelöön, joka käynnistyy klo 14:00. Luvassa on tiivis kahden pelin viikko, sillä myös lauantaina pelataan. Silloin vuorossa on kotipeli FC OPAa vastaan. Tarjolla on tuttuun tapaan suora lähetys YouTubessa.